آموزش اعضاء تشکل های کارگری و کارفرمایی
علاوه برآموزش های ترویجی قانون کار، موسسه بنا به وظایف ماهوی خود همواره در ارتباط با تشکل های کارگری و کارفرمایی بوده و به منظور توانمندسازی اعضای تشکلها با دعوت از نمایندگان تشکل های ذینفع و برگزاری منظم جلسات کارشناسی و برآورد نیازهای آموزشی آنها، برنامه های متنوعی را طرح ریزی نموده است که با همکاری آنها برگزار می گردد. این برنامه های آموزشی در محورهای چندگانه طراحی و اجرا می گردد.
- تقویت گفتگوهای اجتماعی کارآمد میان دولت و شرکاء اجتماعی و امکان تفاهم بیشتر به منظور رفع معضلات اقتصادی، اجتماعی و افزایش بهره وری منوط به طراحی دوره های آموزشی در زمینه سه جانبه گرایی، گفتگوهای اجتماعی، اصول و فنون مذاکره، برگزاری جلسات موثر و ... می باشد.
- ارتقاء توان مشارکت پذیری گروههای کارگری و کارفرمایی در تصمیم سازی و تصمیم گیری های مرتبط به حوزه کار، اشتغال و رفاه آنها و افزایش مهارتهای عمومی و مسئولیت پذیری آنها ضرورت اجرای دوره های مهارتی و مدیریتی را ایجاب می نماید. به تبع آنها افزایش دانش پایه و عمومی نمایندگان تشکل های ذیربط در حیطه علومی مانند اقتصاد، جامعه شناسی، روانشناسی و ... از جمله الزامات است.
- تعاملات بین المللی میان تشکل های کارگری و کارفرمایی و حضور نمایندگان ارشد این تشکل ها در سازمان بین المللی کار نیز ضرورت آشنایی هر چه بیشتر اعضاء این نهادها با حقوق بین المللی و موازین بین المللی کار و آشنایی با ساختار و وظایف سازمان بین المللی کار را به همراه می آورد.