ضمن تشکر از مشارکت علمی شما در تدوین و ارائه مقاله برای نهمین همایش ملی کار، خواهشمند است در تدوین مقاله به موارد زیر توجه بفرمایید:
ویژگیهای مقالات مورد پذیرش
- نظر به اینکه همایش ملی کار رویدادی ملی برای کمک به سیاستگذاری در حوزه های زیرمجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی است، لذا مقالاتی در اولویت هستند که پیشنهادهای سیاستی مشخصی را برای رفع مشکلات موجود بر مبنای موضوعات و محورهای مطرح شده، ارائه نمایند.
- مقالاتی برای بررسی جهت ارائه در کمیسیونها و انتشار در کتاب همایش پذیرفته میشوند که ملتزم به معیارهای علمی و پژوهشی و حاوی نوآوری باشند.
- مطالب ارسالی باید دست اول بوده و نباید همزمان برای همایشها و یا دیگر نشریات ارسال شود.
ضوابط نگارش و ارسال چکیده
1- چکیده مقاله شامل عنوان مقاله، نام نویسنده( گان)، نشانی پست الکترونیک(Email) باشد.
2- چکیده باید حداکثر 200 کلمه باشد. در چکیده، نویسنده( گان) باید ضمن طرح مسئله، روش شناسی و منابع دادهها و بیان یافتههای مهم تحقیق به ارزیابی و نتیجهگیری از یافتهها بپردازند.
3- در انتهای چکیده، پنج واژه کلیدی نوشته شود.
ضوابط تدوین مقاله :
صفحه اوّل: عنوان کامل مقاله به فارسی، نام نویسنده(گان)، شغل، نام مؤسسه متناظر نویسنده(گان) و ایمیل نویسنده(گان) در پانویس مقاله( در صفحه چکیده) با علامت *، چکیده فارسی و پنج واژه کلیدی
صفحههای بعد: مقدمه و بیان مسئله ( شامل: مسئله، سؤالات و اهداف تحقیق)، مبانی و چارچوب نظری یا مفهومی، روششناسی و دادههای تحقیق ( شامل: روش تحقیق، جمعیت آماری، حجم نمونه و روش نمونهگیری، دادهها، یافتهها، بحث و نتیجهگیری، توصیههای سیاستی، منابع و پیوست( در صورت وجود).
-مقالات در قالب نرم افزار WORD ارائه شوند.
- برای بالابردن کیفیت انتشار مقاله لازم است اصل تصاویر (اعم از شکلها، نمودارها، نقشهها) در قالب tiff با وضوح حداقل 300 DPI ضمیمه شود.
- حداکثر حجم مقالات، 7000 کلمه با اندازه خط 12 و فاصله بین خطوط 1 باشد.
- در تمام متن مقاله، باید از اصطلاحات و معادلهای فارسی یکسانی استفاده شود؛ و شیوه نگارش در تمام متن باید یکسان باشد.
-رعایت نیمفاصلهها و سایر اصول اولیه نگارش در تایپ متن الزامی است (فرهنگ املایی و دستور خط فارسی در وبگاه فرهنگستان زبان فارسی ارائه شدهاند).
-تمامی روابط و معادلات داخل متن باید بهصورت قابلویرایش درج شوند و از تصویر استفاده نشود.
- ضروری است نویسندگان پیش از ارسال نهایی مقاله، ویرایش مفهومی، ادبی و فنی را انجام دهند.
- در صورت اعلام اصلاحات لازم توسط واحد انتشارات، نویسنده میبایست کلیه اصلاحات درخواست شده را انجام داده (متون جدید با رنگ قابلتشخیص از متن قبلی درج شوند) و در صورت نیاز بهصورت جداگانه توضیحات لازم را ارسال نمایند؛ لازم به ذکر است چنانچه اصلاحات بدون دلیل موجه صورت نگیرد، مقاله از روند بررسی خارج خواهد شد.
نحوه تنظیم ارجاعات
برای استناد به منابع (اعم از درون متن یا انتهای متن) باید از شیوه ارجاعات ونکوور (شماره گذاری) استفاده شود:
منابع به ترتیب ظهور در متن شماره گذاری شوند مثل [1]؛
شماره منابع در متن باید قبل از نقطه (.) و یا کاما (،) بیاید؛
بین شماره منابع مختلف، باید از کاما (،) استفاده شود، مثل [2، 1]؛
بین شماره منابع متوالی، باید از خط فاصله (-) استفاده شود، مثل [1-4].
مشخصات تمامی منابعی که در متن مورد ارجاع قرار میگیرند باید در انتهای متن نیز در فهرست منابع با رعایت استاندارد ونکوور درج شده باشند:
ارجاع به مقاله:
1. Masten AS. Resilience theory and research on children and families: Past, present, and promise. J Fam Theory Rev. 2018 Sep 13;10(1):12-31. doi:10.1111/jftr.12255
ارجاع به کتاب:
2. Jishi RA, Huff, AS. Feynman diagram techniques in condensed matter physics. 2nd ed. Cambridge: Cambridge University Press; 2013.
ارجاع به پایان نامه:
3. Holling CS. Resilience and stability of ecological systems [dissertation]. Oxford: University of Oxford; 2022.
ارجاع به وبگاه
4.Ananya Mandal MD. Cancer glossary [Internet]. 2023 [cited 2023 Nov 22]. Available from: https://www.news-medical.net/health/Cancer-Glossary.aspx