به گزارش روابط عمومی موسسه کار و تأمین اجتماعی، دکتر جورج ماوریکوس ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران با اشاره به تجربیات موفق انستیتو در اجرای دورههای آموزشی در کشورهای مختلف، گفت: ما در انستیتو بینالملل کارگران با هدف تقویت توانمندیهای کارگران در سطح جهانی، پروژههای آموزشی متنوعی را طراحی و اجرا کردهایم که بسیاری از آنها میتواند در ایران نیز قابل اجرا باشد.
رئیس انستیتو بینالملل کارگران (IWI) با تأکید بر اهمیت محتوای چندزبانه و قابلدسترس برای کارگران افزود: ترجمه محتوای آموزشی به زبانهای مختلف از جمله فارسی، میتواند تأثیر قابلتوجهی در دسترسی کارگران به دانش تخصصی داشته باشد و ما آمادهایم محتوای آموزشی خود را به زبان فارسی در اختیار شما قرار دهیم.
وی همچنین بر ضرورت استفاده از فناوری در آموزشهای کارگری تأکید کرد و افزود: آموزشهای الکترونیکی نه تنها امکان پوشش جغرافیایی وسیعتری دارند، بلکه برای گروههای آسیبپذیرتر و دور از مرکز نیز قابل بهرهبرداری هستند.
نماینده انستیتو بینالملل کارگران ضمن تاکید بر توسعه آموزشهای کارگری در ایران اظهار امیدواری کرد که همکاریهای طرفین به طراحی و اجرای پروژههای مشترک منجر شود.
به گفته دکتر جورج ماوریکوس آموزشهای مبتنی بر نیاز واقعی کارگران، نگاه بینرشتهای و ترکیب تجارب بومی و بینالمللی، کلید موفقیت در مسیر ارتقای آموزشهای کارگری است.
تعاملات بین المللی موسسه کار و تامین اجتماعی توسعه می یابد
رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی نیز با اشاره به اهمیت توسعه آموزشهای تخصصی برای کارگران و نقش نهادهای بینالمللی در ارتقای کیفیت این آموزشها گفت: مؤسسه کار و تأمین اجتماعی به عنوان نهاد علمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آمادگی دارد در حوزههای پژوهشی، آموزشی و تولید محتوا با نهادهای بینالمللی همکاری کند.